Var med och utveckla vårt kontor i Märsta
Stockholm – jan 7, 2020

Nu behöver vi förstärka vårt team med en erfaren arkitekt som ska vara uppdragsansvarig då vi expanderar och får in många spännande jobb i Stockholm och Mälardalen. På kontoret i Märsta är vi ett team med arkitekter, byggingenjörer och inredningsarkitekt med stort engagemang för samhällsbyggnadsfrågor. Vår kunskap och erfarenhet gör det möjligt för oss att arbeta med allt från tidiga idé- och skisskeden till projekterings, inrednings-, hus-, stadsbyggnads- och planeringsuppdrag.
TJÄNSTEN
I rollen som uppdragsansvarig driver du självständigt projekt från start till mål. Ditt ledarskap är tydligt, resultatinriktat och pedagogiskt och formar starka team i och runtomkring projekten. Du är affärsmässig och engageras av att analysera marknaden, identifiera potentiella projekt och bygga relationer med nya kunder.Vi är en bred organisation där vi jobbar kompetensöverskridande tillsammans för bästa resultat och på vårt kontor i Märsta kommer det finnas goda möjligheter att arbeta i gemensamma projekt med våra projektledare, byggledare och vår inredningsarkitekt.Vi ser en otrolig potential i den lokala marknaden och vi behöver dig som kan och vill vårda de relationer vi byggt upp och framförallt leverera arkitektur med hög kvalitet till befintliga och framtida kunder. Vi söker dig som vill skapa möjligheter för tillväxt genom utveckling av nya samarbeten och projekt och på sikt erbjuda en ökad bredd i utbud och kompetens på plats med fler kollegor.För oss är personkemi och gruppdynamik otroligt viktigt. För att trivas hos oss måste du uppskatta att arbeta tillsammans med andra och se styrkan i olika perspektiv. Vi tror att du trivs med att skapa och vårda relationer och att du är uppskattad av dina nuvarande kollegor och beställare.

Vi erbjuder dig:

  • Ett fritt arbete med stort eget ansvar, där du har möjlighet att själv påverka din arbetssituation.
  • Ett mindre företag där du får vara delaktig och vara med och påverka
  • Utveckling och utbildning både internt och externt.
  • Ett glatt gäng som har väldigt roligt ihop

ERFARENHET
Vi söker dig som vill ha en central roll i företaget. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och vi välkomnar nya idéer. Du har ett brinnande intresse för arkitektur och delar vårt intresse för arkitektur ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten.

Vi söker dig som är van vid att driva uppdrag i rollen som uppdragsansvarig på ett handlingskraftigt och resultatinriktat sätt. Du trivs med att arbeta tätt tillsammans med andra och är lyhörd och öppen för nya idéer och angreppssätt. Du drivs av att leda och utveckla andra.

Som arkitekt har du lätt för att ta fram, förmedla och följa starka konceptuella idéer och har erfarenhet av att förena dem med de krav som samhälle, kund och brukare ställer. Du är en stark gestaltare och ser fördelarna i att vara med och påverka den tidiga utformningen av projekten samtidigt som du även har gedigen erfarenhet av projektering. Du är drivande och kreativ och förstår komplexiteten i arkitektuppgifter.

Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är en merit. Vi förutsätter att du är bra på att förklara och illustrera dina tankar och att du är van vid att arbeta med Revit, AutoCad samt Office-paketet.

KRAV
Körkort
Arkitektexamen SAR/MSA
Minst 10 års erfarenhet av rollen som Arkitekt och erfarenhet av rollen som uppdragsansvarig.
Flytande svenska i tal och skrift

MERITERANDE

  • Erfarenhet av personalansvar
  • Erfarenhet av resursplanering
  • Erfarenhet av ekonomiansvar
  • Ett nätverk inom branschen

ANSTÄLLNING
Välkommen att skicka din ansökan bestående av CV, personligt brev och portfolio senast 28 februari till: info@fokusarkitektur.se
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse
Vid frågor kontakta Madeleine Persson, tel: 070-0904075 eller via mejl: madeleine.persson@wahlros.se