Vi hälsar vår nya medarbetare välkommen!
Märsta – apr 26, 2018

I början av april utökade vi personalstyrkan och anställde arkitekten Alija Saika Järnstål som kommer från Indien. Förra året valde hon att bosätta sig i Solna med sin fästman och i sommar ska dom gifta sig och hela kontoret ska få gå på ceremonin, kul tycker vi!

Att Alija sökte sig till Fokus berodde främst på våra varierande projekt som hon sett på hemsidan. Nu, en månad senare säger hon att det som får henne att vilja stanna är arbetsmiljön som är väldigt trevlig och kreativ. ”Alla arbetar hårt samtidigt som stämningen är vänlig och man hjälper varandra att nå sina mål”. Alija är en van AutoCAD-användare som just nu håller på att lära sig Revit. Bortsett från att jobba med arbetsritningar och skisser sitter hon gärna med olika typer av presentationer/gestaltningar i Photoshop.

Välkommen!