Uppdragsansvarig arkitekt sökes!
Märsta – mar 15, 2019

Nu behöver vi förstärka vårt team med nya talanger då vi expanderar och får in många spännande jobb i Stockholm och Mälardalen.
På vårt kontor i Märsta är vi 12 anställda med blandade kompetenser och erfarenheter. Vi arbetar med ett brett spektrum av uppdrag i nära samarbete med varandra och våra kunder.
Våra kunder är framförallt kommuner, fastighetsbolag, byggföretag och privatpersoner. Men även restauranger, hotell och bostadsrättsföreningar m.fl . Vi arbetar gränslöst med både inredning och arkitektur. Hos oss får du möjligheten att arbeta i både stora och små projekt i en nära kontakt med våra kunder. Vi är en stor organisation där vi jobbar kompetensöverskridande tillsammans för bästa resultat och på vårt kontor i Märsta kommer det finnas goda möjligheter att arbeta i gemensamma projekt med våra arkitekter, byggingenjörer och vår inredningsarkitekt. Vi ser en otrolig potential i den lokala marknaden och vi behöver dig som kan och vill vårda de relationer vi byggt upp och framförallt leverera arkitektur med hög kvalitet till befintliga och framtida kunder. Vi söker dig som vill skapa möjligheter för tillväxt genom utveckling av nya samarbeten och projekt och på sikt erbjuda en ökad bredd i utbud och kompetens på plats med fler kollegor. För oss är personkemi och gruppdynamik otroligt viktigt. För att trivas hos oss måste du uppskatta att arbeta tillsammans med andra och se styrkan i olika perspektiv. Vi tror att du trivs med att skapa och vårda relationer och att du är uppskattad av dina nuvarande kollegor och beställare.

Vi erbjuder dig:
• Ett Fritt arbete med stort eget ansvar, där du har möjlighet att själv påverka din arbetssituation
• Utveckling och utbildning både internt och externt
• Ett mindre företag där du får vara delaktig och vara med och påverka
• Ett glatt gäng som har väldigt roligt ihop

Gemensamt för båda tjänsterna är att du:
• Är Flexibel
• Ser möjligheter och är lösningsorienterad
• Tycker om att ta ansvar
• Är Handlingskraftig och får saker att hända
• Inte är rädd för att fatta beslut
• Drivs av att leda verksamhet
• Trivs med att jobba självständigt
• Triggas av att jobba i team och att få människor med sig

Vi söker dig som vill ha en central roll i företaget. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och vi välkomnar nya idéer. Du har ett brinnande intresse för arkitektur och delar vårt intresse för arkitektur ur ett internationellt perspektiv. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Vi söker dig som är van vid att driva uppdrag i rollen som uppdragsansvarig och som har minst fem års erfarenhet i den rollen. Du trivs med att arbeta tätt tillsammans med andra och är lyhörd och öppen för nya idéer och angreppssätt. Du drivs av att leda och utveckla andra. Som arkitekt har du lätt för att ta fram, förmedla och följa starka konceptuella idéer. Du är en stark gestaltare och ser fördelarna i att vara med och påverka den tidiga utformningen av projekten samtidigt som du även har gedigen erfarenhet av projektering. Du är drivande och kreativ och förstår komplexiteten i arkitektuppgifter. Du har ett stort intresse för projektens konceptuella lösningar och har erfarenhet av att förena dessa med de krav som samhälle, kund och brukare ställer. Vi söker dig som är en van handläggare med erfarenhet av att ta ansvar för utformning, budget, genomförande och kundkontakt. Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är en merit. Vi förutsätter att du är bra på att förklara och illustrera dina tankar och att du är van vid att arbeta med Revit, AutoCad samt Office-paketet.

Krav:
• Körkort och tillgång till bil
• Arkitektexamen SAR/MSA
• Minst 5 års erfarenhet
• Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande är:
• Certifierad tillgänglighetssakkunnig
• Stort nätverk

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 31/3.
Skicka ansökan till madeleine.persson@fokusarkitektur.se innehållande CV, personligt brev samt portfolio
Vid frågor kontakta Madeleine Persson, tel: 070-090 40 75